Kertészetünk legújabb segítsége

Amikor én úgy döntöttem a fiammal együtt, hogy nem szeretnénk tovább egy cég alkalmazásában dolgozni és idiótábbnál idiótább feladatokat és szakmai hozzáértés nélküli utasításokat ellátni és megoldani, és kilépünk, még fogalmunk sem volt hogy mit kezdjünk magunkkal. Csak azt tudtuk, hogy bár szerettük a kollégákat és szerettünk nagyon a cégnél dolgozni a vállalati hangulat és légkör miatt, de nem bírtuk már a folyamatos minőségromlást és a főnökök hozzá nem értését, gondolkodni kezdtünk, hogy mi lenne, ha azt a sok éves tapasztalatot a saját vállalkozásunkba fektetnénk be, és létrehoznánk azt a minőségi és profi munkát biztosító kertészetet, ahol mindig is szívesen dolgoztunk volna?

Bele is vágtunk, kezdetben csak ketten, aztán persze szakembereket és csapattársakat is vettünk fel, mert hát a cég szépen és viszonylag gyorsan fejlődött, és hála a jó égnek azt láttuk, hogy sikerül az eredeti tervünket megvalósítani, hogy minőséget és biztonságos munkát nyújtunk az ügyfelek számára, akik persze ezt azzal hálálják meg legfőképpen, hogy ajánlásokkal egyre több és több munkát csinálnak nekünk úgy, hogy tulajdonképpen semmilyen marketing feladatot vagy költséget nem kellett viselnünk ezért vagy ehhez.

Persze ma már ott tart a cég, hogy tizenöt alkalmazottal, de továbbra is a mi szakmai irányításunk alatt két különböző csapat dolgozik a kertészet világában, a kertépítés és a kerti feladatok ellátásában, és egyre több gépes támogatást kell igénybe vennünk ahhoz, hogy könnyen és gyorsabban meg tudjuk oldani a feladatokat, de a minőség ne csorbuljon. Ezt az egyet mulasztotta el annak idején az a cég, akitől a fiammal együtt tovább álltunk. Nem lett volna gond ott sem, ha nem csak a munka mennyiségét növelték volna, hanem a fejlesztésekkel és gépes támogatásokkal biztosították volna, hogy egységnyi idő alatt több munka készülhessen el, de ugyanolyan biztos és profi minőségben mint a kezdetekkor.

Ma már ott tartunk, hogy utoljára egy gréder került a cég használatába, mert egyszerűen már szükségünk volt egy olyan gépes támogatásra, ami a földmunkák elvégzését hatékonyan és gyorsan, minőségi eredmény mellett tudja biztosítani számunkra. Hihetetlen elégedett vagyok az Umwelt csapatával, mert valóban mindig profi és hihetetlen értékes tanácsokat kapunk tőlük már a kiválasztás folyamatában is, nem beszélve arról, hogy gyorsan és hatékonyan segítenek beszerezni a szükséges gépeket, ráadásul rendkívül jó áron. Mindenkinek csak javasolni tudom őket és a munkájukat, mert biztos vagyok benne, hogy tökéletesen elégedettek lesznek az eredménnyel.