Ilyenről még nem is hallottam

Az ember egy ideig van hogy csak gondolkodik valamin, de valójában nem gondolja, hogy talál olyan szakembert, csapatot vagy szolgáltatót aki a szükségletét ki tudná elégíteni, mert elég abszurdnak gondolja első blikkre is, hogy hasonló szolgáltatást bárki is nyújtana a piacon. Én is így voltam azzal a tervemmel, hogy a lecserélni kívánt macbook gépemet nem a magánvásárlók piacon fogom értékesíteni hosszú-hosszú időn keresztül, átverekedve magam a komolytalan érdeklődők és a fizetőképtelen emberek hadán, hanem csak besétálok egy olyan csapathoz, akik korrektek, akiknél biztonságban érezem magam, akik megnézik a gépet és látván a tökéletes állapotát és még tökéletesebb működését egy korrekt és jó árat adnak érte cserébe. Mivel nem is gondoltam volna, hogy létezik ma az országban olyan csapat, akik használt alma néven macbook gépeket is bevesznek, ha szükséges felújítanak és tovább értékesítenek, elkezdtem a hirdetéses végeláthatatlan szenvedést a piacon, amiben igen hamar el is fáradtam, mert még a régebbi időszakhoz képest is több a komolytalan érdeklődő és inkorrekt ember.

Látva a szenvedésemet az egyik nagyon jó barátom megkérdezte, hogy miért nem látogatom meg az almabazar.hu csapatát, akik használt alma néven a legismertebbek a piacon, hiszen a használt iphone telefonok és a használt macbook felvásárlás nagy mesterei. Ismerik ezeket az eszközöket, ha szükséges fel is tudják újítani, mert tökéletes szervíz tudással rendelkeznek, korrektek és jó árat kínálnak az eszközökért.

Én persze kételkedve hallgattam ezeket a szavakat, de aztán úgy döntöttem, hogy felkeresem őket, és hihetetlen pozitív csalódás ért. Ez a kis csapat bizony tényleg hihetetlen korrekt, és nagyon jó árat ajánlottak a gépemért. Rögtön el is vetettem, hogy nekem a piacon kell értékesítenem a gépemet és náluk hagytam. Tökéletesen elégedett vagyok a szolgáltatásukkal és csak ajánlani tudom őket bárki számára, aki biztonságban, jó áron szeretne új gazdát találni ezeknek az eszközeinek. Biztos vagyok benne, hogy elégedett lesz a segítségükkel.