A tökéletes választáshoz

Már egészen kicsi koromban arra vágyakoztam, hogy ha felnövök és kijárom az iskolákat, akkor legalább annyira sikeres és szeretett ember legyek mint a nagypapám, hiszen folyamatosan mentek hozzá az ügyfelek, imádták őt, mindig volt hozzá egy-egy jó szó az utcán, bárhova mentünk, egyszóval igazán boldog és sikeres életet élt. A nagypapám ügyvédként dolgozott, és mindig is vágytam azt a bizalmat és kellemes hangulatot amivel az emberek beléptek az irodájába. Igazság szerint rengeteg ember ismert, mindig köszöntek neki az utcán, és szinte sehova nem tudott úgy elmenni, hogy ne ismerték volna meg és váltottak volna vele egy jó szót az utcán. Én is nagyon vágytam egy ilyen életre, talán ezért is indultam el én is az ügyvédi pályán. Persze manapság már nem könnyű saját ügyvédi irodát alapítani, de örömmel mondhatom, hogy nekem nem olyan régen sikerült.

A nagypapám már fentről figyel ránk, de biztos vagyok benne, hogy nagyon is büszke lenne rám és arra, hogy nem adtam fel soha, bár voltak rögök az utamon és voltak nehéz helyzetek, amikor úgy tűnt, nem hogy egy saját iroda, még egy diploma sem lesz a terveimből, de kitartásom és szorgalmam eredményt hozott, és most tényleg megnyithatom végre a saját önálló ügyvédi irodámat. Már csak néhány kiegészítő kell, és nemsokára meg is nyithatom az ajtót az ügyfelek előtt.

A papa emléke mindig elkísér, és bízom benne, hogy ha lehetősége van rá, vagy létezik ilyen, akkor fentről segíti az utamat, és hát erre mindig figyelmeztet az irodám legszebb dísze, mely a vászonképek közül került ki, nem is akármilyen, egy levendula vászonkép keretében, hiszen a nagymamám kedvence volt a levendula, emiatt pedig ha bármikor virág került szóba, a nagypapa eszébe is mindig a levendula jutott. Sokat szedtünk együtt a nagyinak, éppen ezért a szalaibalazs.hu oldalról rendeltem egy gyönyörű vászonképet és azt kell mondjam, hogy egészen meghaladta a várakozásaimat. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha vászonképek közül szeretne gyönyörűt választani, mindenképpen keresse fel Szalai Balázs oldalát, mert nem fog csalódni benne.