A kisfiam új baklövése

A gyerekek azért születnek a családba, hogy a szülők és a nagyszülők ne unatkozzanak, én legalábbis a saját életemet tekintve ebben biztos vagyok, hiszen mindkét gyerekem ad feladatot bőven mindenki számára. A kisebb ugyanis versenyszerűen sportol, a nagyobb pedig inkább azt mondom, hogy informatikai zseni, aminek eddig nem igazán láttuk hátrányát csak előnyét, hiszen jobban ért már a telefonokhoz és a számítógépekhez, mint mi a férjemmel, most azonban kamaszodni is kezdett, és bár sosem bántam hogy drága készülékeket használ, most már kezdem ezt átgondolni, hiszen sorra töri a kijelzőket a telefonján. Persze nem gondolom, hogy ne vigyázna rá, el tudom képzelni hogy tényleg ennyire szerencsétlen, de azért mégis túlzás, hogy fél év leforgása alatt már a harmadik kijelzőcsere vált szükségessé a telefonján.

Persze nem panaszkodhatok olyan szempontból, hogy az ország legjobb samsung telefon szervíz csapata áll mögöttünk, hiszen biztos vagyok benne, hogy még egy ennyire profi és szakmai tapasztalatban jártas, lelkiismeretes és tökéletes munkát végző csapat, mint az androidszerviz.hu  nem találnék hosszasan keresgélve sem, de azért már azt mondom, hogy bármilyen jó áron dolgozik ez a kis csapat, anyagilag mégiscsak megterhelő kéthavonta kijelzőt cserélni a samsung telefonjában csak mert ő szerencsétlen. Éppen ezért kötöttünk egy megállapodást, miszerint innentől kezdve, hogy ha bármi problémája lesz a telefonjának ő viszi szervízbe, ő is fizeti ki a kijelző javítás költségeit. Remélni tudom csak, hogy ettől ha nem is lesz sokkal több szerencséje, de figyelme annál inkább, és ha már csak egy kijelzőcserét kell csináltatnunk fél évente, már jobban áll a szénánk, persze a nulla lenne a fő cél.

Mindemellett viszont legalább tényleg olyan csapat nyújt segítséget a telefon javítás feladataiban, akikben tökéletesen meg tudunk bízni, gyorsan és jó árakon dolgoznak. Azt gondolom, hogy a rémtörténeteket hallgatva egy néhány ismerőstől, mindenkinek meg kellene ismerni ezt a kis csapatot. Én csak javasolni tudom őket bárki számára. Biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni.