Ügyvéd Budapest

Szeretném leszögezni, hogy nem vagyok egy stréber, mindenkinél mindent jobban tudok közös képviselő, de egyet biztosan állíthatok magamról, hogy a rám bízott pénzzel tökéletesen gazdálkodok és semmi másra nem ügyelek, mint hogy a lakóközösség számára a lehető legjobb alkukat és megállapodásokat tudjam megkötni. Ehhez sokszor egy ügyvéd Budapest segítségét is igénybe veszem, amikor arra szükség van.

Ügyvéd Budapest kertvárosában

Amikor a ház szigetelésének a teljeskörű rekonstrukciója került naprendre a lakógyűlésen, akkor közel 90% egyetértett a programmal és hogy ebben ismét igénybe kell majd venni az ügyvéd Budapest szolgáltatásait, annak ellenére, hogy a 10% tartózkodott. Ezt követően született meg az a közgyűlési határozat, hogy egy hónappal később belevágunk a felújításba, amihez még rengeteg teendő lesz.

Ügyvéd Budapest felújításhoz nyújtott segítsége

A gyűlést követően megbeszéléseket folytattam a ház két prominens és sok kapcsolattal rendelkező lakójával és abban maradtunk, hogy mindenki összeszedi, hogy milyen cégeket és embereket ismernek, annak érdekében, hogy legalább három ajánlatot tudjunk majd bekérni. Sajnos az ügyvéd Budapest elmondta, hogy jelenleg nincsen olyan pályázati lehetőség, amelyet ilyen társasházak felújítására lehetne igénybe venni, de úgy ítéltük meg, hogy van a háznak elegendő tartaléka erre a munkára. Így ügyvédajánló révén nyugodt szívvel vágtunk bele ebbe a kalandba.

Amikor a két lakóval egy hét múlva újra összeültünk, akkor gyakorlatilag kezdett körvonalazódni egy olyan megoldás, ahol nem egy fővállalkozót, hanem három közepes méretű céget bíznánk meg a munkák kivitelezésével, így legalább 15%-os megtakarítást lehet elérni az előzetes kalkulációk alapján. Ehhez jött még az ügyvéd Budapest tanácsa, hogy fogadjunk fel egy külön szakembert a három cég koordinációjára, mert ha nem lesz a munkájuk összehangolva, akkor hiába az ő összes jogi tanácsa, amelyet az ugyvedajanlo.hu oldalon is alátámasztanak a korábbi vélemények a munkájáról, el fogunk csúszni a kivitelezéssel.

Megfogadtuk a javaslatát és szintén a neten kerestünk egy olyan referenciákkal rendelkező építésvezetőt, akinek a szavában és a munkájában is meg lehetett bízni. Ezeket szintén az ügyvéd Budapest ajánlotta, hogy ennek eldöntésében szívesen segít nekünk, hiszen ő elsősorban építőipari cégekkel és projektekkel dolgozik, ezáltal eléggé sok tapasztalata van ennek az eldöntésében. És ezért még csak nem is kér plusz pénzt, hanem teljesen ingyen segít nekünk. Mondjuk, az ilyen ingyen segít dolgok a végén mindig veszélyesek…

Körülbelül egy hónap alatta a teljes projekt össze lett rakva, amihez az ügyvéd Budapest elképesztő mennyiségű munkájával és energiájával járult hozzá, és a segítsége nélkül gyakorlatilag ez az egész meg sem tudott volna valósulni. Így viszont egy tökéletes kiviteli tervvel és egy fantasztikusan profin összeválogatott csapatokkal tudtunk belekezdeni ebbe a szigetelési munkálatokba.