Észak-Korea hírek

Mindig is szerettem volna elutazni csodálatos és egzotikus helyekre, de sajnos ezidáig nem volt rá lehetőségem. Egyrészt anyagilag sem álltam úgy, másrészt nem volt olyan utazási iroda, ahol találtam volna nekem megfelelő utat. Aztán egyszer csak az Észak-Korea hírek oldalon találtam egy olyan linket, amely különleges utakkal foglalkozik és a világ számos pontjára kínál fantasztikusabbnál fantasztikusabb utakat.

Észak-Korea hírek tévedései

Amikor az ember a híreket vagy éppen a teljesen fals és félrevezető híradókat nézi, akkor elsőre az jut eszébe, hogy az Észak-Korea hírek megalapozottsága vajon valós-e vagy éppenséggel félre vagyunk totálisan tájékoztatva, és a valóság az teljesen más. Én eleve nyitottabban állok az ilyesfajta dolgokhoz, ezért én zsigerből a másodikra szavazok alapból.

Észak-Korea hírek a valóságban

Honnan is lehetne első kézből a valóságot megismerni? Mert most mondjátok meg őszintén. Melyik internetes oldal a hiteles? Mert vannak ugyebár a bal- és jobboldali megkülönböztetések, vannak a teljesen szubjektív blog oldalak, és vannak a személyes megtapasztalások alapján létrejött oldalak. Én ezekre szavaznék leginkább, mert az Észak-Korea hírek talán itt lehetnek a leghitelesebbek.

 

Amikor rátaláltam erre az utazási portálra, akkor pontosan tudtam, hogy el akarok utazni abba a messzi, mesésnek leírt, de ugyanakkor a http://eszakkoreahirek.hu alapján rémisztőnek felvázolt országba. Miért, kérdezhetitek meg most soka, miért vagyok ennyire őrült? Hiszen ott diktatúra van, meg atombomba, meg világvége, meg a fene se tuja mennyi minden őrület!!! De könyörgöm, volt ott bárki is? Látta ezeket valaki élőben? Vagy csak éppenséggel az Észak-Korea hírek dezinformációi alapján ítélkezik mindenki a világon, és nem tudhatjuk meg soha az igazságot. Dehogynem! És én ennek utána is akarok járni!

Észak-Korea hírek oldalakat próbáltam találni, ami persze nagyon nehéz, mert az ország vezetője tényleg elképesztő módon elszigeteli az országát és főleg a lakosságát, így se kifelé, se befelé nincsenek híráramlások még a kulonlegesuticelok.com sem. Egyetlen módja van annak, hogy megtudhassuk az igazságot, az pedig az odautazás és a személyes megtapasztalás. És szerencsére a kulonlegesuticelok.hu weboldal segítségével ez már nemcsak álom, hanem valósággá i válhat, hiszen ebbe a ritkaság számba menő országba is szerveznek már utakat, és ráadásul nem is egyet, hanem folyamatosan vannak elképesztő tematikus utak is.

Természetesen a legtöbb utazás valamilyen párt vagy éppen pártvezető köré szerveződik, alapítása éve, születésnapi ünneplések, ritkábban sportprogramok. Én természetesen az extrém utazók sorát gyarapítom, így szeretnék egy pártalapítási ünnepségre és egy vezetői születésnapi programra is elmenni, lehetőség szerint minél hamarabb. Ebben pedig a cég tökéletesen együttműködő és segítőkész volt velem. Mindenkinek javaslom, hogy velük utazzatok Észak Koreába, mert fantasztikus kalandokban lesz részetek!