Kata tanfolyam

Szabadúszóként kezdtem el dolgozni pár hete és különféle fordítói munkákat és egyéb cikk- és blog írásokat vállalok. Miután rendszeresnek tűnik a munka felkerestem egy könyvelőt, hogy segítsen eligazodni, milyen formában és adózást választva végezzem a tevékenységemet. Az első mondata, hogy egy kata tanfolyam mindenben el fog tudni engem igazítani, ezért ezt javasolta első lépcsőnek.

Kata tanfolyam kezdőknek és lelkes amatőröknek

Kiknek is szól ez? Úgy gondolom, ahogy utána olvastam a neten, hogy a kata tanfolyam célja az, hogy minél részletesebb információkkal bírjanak a résztvevők erről az adózási formáról legyenek akár magánvállalkozók, akár bt tulajdonosok. Általában pár napa alatt meg lehet tanulni az alapokat, amelyeket követően mindenképpen érdemes egy könyvelővel is átbeszélni az ott hallottakat és tanultakat.

Kata tanfolyam Budapesten

Amikor kerestem a neten, hol van jelenleg képzés, akkor leltem rá a katasleszek.hu oldalra, amely egy online tanfolyam gyakorlatilag és akkora tudást ad, amit sehol máshol nem lehetne megtanulni. Náluk a kata tanfolyam azt jelenti, hogy az oldalon egy regisztrációt követően gyakorlatilag megvásárolhatóvá válik maga az oktatási anyag. Logikusan, modulokra bontva, videók formájában tudhatunk meg mindent erről az adózási formáról.

A kata tanfolyam lényege ebben az esetben, hogy az otthonunk kényelmében tudunk akkor tanulni és elsajátítani minden lényeges információt, amikor csak akarjuk. Nem vagyunk senkihez és semmihez kötve hála a kata tanfolyam online verziójának. Ennek a módszernek más területeken is hatalmas sikere és hatékonysága van, legyen az akár nyelvtanulás vagy más jogi egyéb szakterület elsajátítása. Valószínűleg ennek az oka abban kereshető, hogy így a kata tanfolyam és a katasleszek.hu, egy olyan megnyugtató környezetben való tanulást tesz lehetővé, amely egy városi irodában, tömegek közt nehezen lenne elképzelhető.

Pontosan ezért sikeres már most ez a tanfolyam, és miután én magam is letöltöttem az összes modult és videót, nyugodt szívvel mondhatom el,hogy tényleg elképesztő mennyiségű információt tartalma a tanfolyam és aki ebből nem sajátítja el a kata alapjait, akár úgy is, hogy nem vesz igénybe könyvelőt, akkor semmiből. Azóta egyeztettem azzal a könyvelő ismerősömmel, aki azt mondta menjek el a városba ahol sok-sok cég hirdeti magát, hogy tökéletesen megtanítja nekünk a kata alapjait és említettem neki a katasleszek.hu oldalt. Érdekes módon nem is hallott róla, de hát ő inkább a papír alapú könyvelők gyöngyszeme, aki annyira nem jártas az online világban, pláne a letöltögetések vonatkozásában.

Azt mondta megígéri letölti és véleményezi, mint szakember. Megtette. Tegnap szólt vissza, mit gondol erről az egészről. És nagyon meglepett. Azt mondta, hogy egy fantasztikusan összeállított anyag, amely tartalmaz minden szükséges és alapvető információt, amely alapján mindenki saját lábán állva is tudja kezelni a kata-s mivoltát.